handmade in belgium
konditori

Konditori staat in 2017 voor de 3e maal op Antwerpen Proeft.

Zie hier Steve aan het werk op atv:

Konditori op Antwerpen Proeft

Een mooie recensie met prachtige foto’s die we jullie niet willen onthouden…

WHISKERS & LIONS

“Een van onze inspecteurs heeft een uitgebreid staal van uw patisserie geproefd. We zijn het volmondig eens over uw opname in de lijst met “De beste patissiers en chocolatiers” die Gault&Millau op dit ogenblik samenstelt.” Met deze woorden kregen wij het heugelijke nieuws dat Gault&Millau ons heeft opgenomen in hun gids van Best of Belgium Patisserie 2015.

Wij zijn hier erg fier op en willen in het bijzonder ons team, onze klanten en iedereen die ons tot hiertoe gesteund heeft bedanken!

Best of Belgium Patisserie – Gault&Millau

Konditori hoort in de top 10 van lekkerste bakkers van Antwerpen volgens Elle.be, want “hier vind je de lekkerste koffiekoeken van het stad”.

Lees het volledige verslag:

Konditori in de top 10 van lekkerste bakkers

“Steve van Huygevoort en Angelique Smet krijgen deze namiddag van de zelfstandigenorganisatie Unizo het HIB-label overhandigd. HIB staat voor “handmade in Belgium.” Met het label worden de artisanale producten van de Antwerpse bakkerij-patisserie Konditori bekroond.”

Ambachtelijk label voor bakkerij Konditori

“Konditori is a small bakery offering a great selection of bread and mouth-watering pastries. Our friends in Antwerp told us that it sells the best bread in the city…”

Future Positive

Mijn favoriete moment van de dag? Meestal is dat wanneer ons zelfgemaakt speltbrood of pistolets in de winkel worden gebracht. Ze staan hier dan af te koelen, ze knisperen nog wat, de geur die hier op dat moment hangt; heerlijk!

Onze Passie

“Finding a good bakery in Antwerp is quite rare. This might explain why I was so enthusiastic after tasting the pastries from Konditori. I absolutely love a lazy Sunday with “koffiekoeken” for breakfast (the dutch word for morning pastries).”

Why not monday